Ponudba

Masaže

Nudimo več vrst masaž ali kombinacijo.

01

Globoka in protibolečinska tajska masaža

Lajša napetosti in bolečine v križu, hrbtu, vratu, ramah. Olajša išias in bolečine v sklepih. Zelo priporočamo po delu z računalnikom. Program masaže priredimo individualno.

02

Antistresna masaža z oljem

Pri tej masaži stimuliramo točke, ki zaradi vašega stresa posebej trpijo. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih, kjer se težave najpogosteje pojavljajo. Pri tem uporabljamo masažna olja, ki s svojimi blagodejnimi učinki pripomorejo k boljšemu počutju in sprostitvi.

03

Sprostilna masaža po špornih naporih

Ste bili na alpskem smučanju, na smučarskem teku, kolesarjenju. maratonskem teku? Pokličite nas in pridite do nas – delamo tudi ob sobotah. Izredno vam bo prijetno, ko vam bomo s prirejeno masažo ustreznih mišic pregnali utrujenost ter povrnili gibljivost in sproščenost. Počutili se boste kot prerojeni in vaša športna aktivnost bo skupaj z masažo dobila dvojni zdravilni učinek.

04

Delna masaža posameznih delov telesa

Če imate bolečine v hrbtu.vratu. ramenih. rokah. ali drugih delih telesa. lahko poskrbimo posebej skrbno za boleče organe. Navadno pri tem uporabljamo masažo s toplimi olji ali zelišči. v določenih primerih priporočamo masažo s vročimi kamni

05

Tradicionalna tajska masaža

Za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni tradicionalna tajska masaža uporablja akupresuro, reⱥksologijo, masažo po energetskih linijah ter raztegovanje. Deluje sprostitveno in izboljšuje krvni obtok, pretok energije po telesu in boljšo gibljivost sklepov.

06

Masaža hrbta, vratu in glave

Še posebej priporočamo za sprostitev vratnih mišic in boljšo gibljivost, lajšanje in odpravo glavobolov, bolečin v ramenih in splošno boljše počutj

07

Prenatal masaža

Masaža za nosečnice ima vrsto pozitivnih učinkov: okrepi in sprosti notranje utrujene mišice, poveča pretok energije, dokazano zmanjšuje stres, zmanjšuje zastajanje vode v telesu in predvsem izboljša vaše počutje.

Nega obraza

Nega obraza

Skupaj bomo izbrali najustreznejso metodo za vas:
Ultrazvok za obraz
Radiofrekvenza obraz
Biopolar
Microcurrent obraz lifting
Ultravočna spatula/scrubber